Υπηρεσίες

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
H εταιρεία μας σε συνεργασία με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., που αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα για την οργάνωση και τη λειτουργία του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την συγκέντωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού με σκοπό την παράδοση αυτών προς ανακύκλωση. Με την παράδοση της νέας ηλεκτρικής συσκεύης σας από το κατάστημά μας, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να παραδώσετε την παλιά σας στους μεταφορείς μας. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος για την ενέργεια αυτή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία τουπεριβάλλοντος και στην καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Δωρεάν Σύνδεση μπορεί να γίνει σε έλεύθερα πλυντήρια ρούχων, τα οποία αγοράζονται από το κατάστημά μας, με την προυπόθεση να υπάρχουν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές παροχές εγκατεστημένες. Ισχύει μόνο για τις περιοχές Εντός Αττικής.
Επίσης, δυνατή είναι και η αλλαγή φοράς θυρών στα ελεύθερα ψυγεία και τους ελέυθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch, Siemens και Pitsos, με χρέωση € 15,00 (με το Φπα 24%). Εξαιρούνται οι ψυγ/κτες με γυάλινες πόρτες. Η αλλαγή φοράς των θυρών στα συγκεκριμένα, γίνεται μόνο από το τμήμα Service της Αντιπροσωπείας.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Οι Bosch, Siemens, Neff, Pitsos φροντίζoυν για σας, σχεδιάζοντας νέα προϊόντα, προσθέτοντας νέες καινοτομίες και δίνοντας λύσεις σε κάθε σημερινή και μελλοντική σας ανάγκη. Οι οικιακές συσκευές Bosch, Siemens, Neff & Pitsos καλύπτονται με 2ετή εγγύηση και σ' αυτό το χρονικό διάστημα αποκαθίστανται δωρεάν τυχόν εργοστασιακές βλάβες, από το υψηλής ποιότητας Service τους . Το Service γνωρίζει ότι η αγορά μιας συσκευής αποτελεί για τους αγοραστές σημαντική οικονομική επιβάρυνση στον οικογενειακό προϋπολογισμό, γι' αυτό το λόγο φρόντισε με μια έξυπνη προσφορά να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής για περισσότερα χρόνια. Σας προτείνουμε λοιπόν ένα συμβόλαιο παροχών Service, το οποίο καλύπτει οποιαδήποτε μεγάλη συσκευή για 3 χρόνια επιπλέον, με κόστος 89 ευρώ. Συνολικά 5 χρόνια εγγυήση (2+3).Η επέκταση της εγγύησης μπορεί να πραγματοποιηθεί από το service των εταιρειών ή μέσω του καταστήματος μας με την αγορά της συσκευής.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ BOSCH-SIEMENS-NEFF ME 5ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
Οι Bosch, Siemens, Neff αποτελούν τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, προσφέροντας συσκευές υψηλών αποδόσεων και με μέγιστη άνεση χειρισμού. Η φιλοσοφία των Bosch, Siemens, Neff χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία. Σήμερα, παρέχουν μία νέα σειρά οικιακών συσκευών, τις Bosch Plus, Siemens Premium, Neff Gold, οι οποίες σας παρέχουν ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Οι σειρές Plus, Premium & Gold, συνδυάζουν την ποιότητα με τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία. Το κυριότερο χαρακτηριστικό που τις κάνει ανταγωνιστικές είναι η 5ετής εγγύηση με την οποία συνοδεύνται./p>